Velkommen

til Grundejerforeningen Tofteengen

Mission
Bestyrelsens mission er til stadighed, at drive samt udvikle foreningen samt sikre foreningens sociale- og driftsmæssige sammenhængskraft. Bestyrelsens virke skal altid være forankret i gældende lovgivninger, lokalplaner for området samt foreningens vedtægter.

Vision
Bestyrelsens for grundejerforeningen skal være bindeled mellem offentlige myndigheder og de omkransene naboer således, at bestyrelsen samlet fremstår som en naturlig og konstruktiv samarbejdspartner vedrørende udviklingen af nær- og lokalområdet.

Strategi
Bestyrelsen er garanten for udvikling af grundejerforeningen Tofteengen såvel anlægs- og driftsmæssigt og via sociale aktiviteter for grundejerforeningens medlemmer og deres familier, skabe opbakning til bestyrelsens arbejde, indsatser og virke.

Det er iøvrigt bestyrelsens pligt at skabe åbenhed omkring dens arbejde overfor foreningens medlemmer således, at foreningens medlemmer løbende og med rimelighed kan følge med i bestyrelsens arbejde.

Endvidere skal bestyrelsen tillige sikre, at foreningens økonomiske forhold altid er i balance i henhold til planlagte aktiviteter samt sikre, at foreningens interesser altid går forud for særinteresser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s